Бачата във Варна

Групи по Bachata през лято 2024 г.

  • Bachata  - всички нива - понеделник от 20:45 (Читалище Асен Златаров - зала етаж I)

Бачатата е сравнително бавен, чувствен танц с доминикански произход, който се танцува в двойка. Той добива бърза популярност през последните години и в момента е един от водещите социални стилове. Все по-често може да намерите нощни клубове и заведения, където регулярно се провеждат латино партита, по време на които може да се насладите на този танц.

Танците са невероятно забавление и прекрасен начин за спечелване на нови запознанства, те сближават хората, повдигат духа им. В забързаното ежедневие все по-рядко отделяте време за удоволствия и социални контакти. Погълнати от грижи и задължения, дните минават еднообразно и скучно.

Подарете си нови вълнуващи моменти, създайте си нова приятелска среда. Впуснете се в горещия взрив от ритми на бачатата, добийте самочувствие и увереност, когато ви поканят на танц.

Уроците по бачата са интересен начин за комуникация, средство за възстановяване на тялото и ума. Чувствайте се комфортно на парти, покажете танцовите си умения, забавлявайте се с приятели!

Нямате никакъв опит с танците?

Не се притеснявайте - инструкторите на Танцово студио Let's Dance ще се погрижат за това!

Танцово студио Let’s Dance органзира групи за начинаещи - за хора, които никога през живота си не са танцували. Без значение дали сте мъж или жена, на колко години сте, имате партньор или не, просто вземете със себе си доброто настроение, а ние ще се погрижим за останалото.

За допълнителна информация и записване:
тел. 088 953 0501 - Деница Скулева
e-mail: office@letsdance.bg