Вашият сватбен танц

Сватбеният танц - това е първата стъпка от живота ви заедно.

Любовта е във въздуха, а романтиката е в танца.

Вашият първи танц като младоженци трябва да бъде запомняща се, изпълнен с блясък и грация, а не съпроводено с нерви и несигурност преживяване. Танцово студио Let’s Dance ще помогне на всяка сватбена двойка да се насладина на тази церемония.Няма да се чувставате притеснени дали правите правилно стъпките или да внимавате да не настъпите партньора си. Независимо дали можете да танцувате, или никога не сте правили и стъпка в музика, ние ще ви научим как да изпълните първия си танц като двойка без никакво усилие. Ще Ви помогнем да направите този танц, запомнящ се от всички Ваши гости и най-важното - от самите Вас.

Ако планирате да се ожените, ето няколко съвета за подготовката на Вашия сватбен танц:

1. Не чакайте до последната минута!

Не забравяйте, че с наближаването на големия ден, вашият график ще става все по-натоварен, а дните забързани. Седмицата преди сватбата не е най-подходящото време да започнете да учите нещо ново за Вас Осигурете си достъчно време за практикуването на танца, особено, ако сте начинаещи танцьори. В зависимост от времето, което сте отделили за сватбен танц, треньорите на Танцово студио Let’s Dance могат или да направят индивидуална хореография за Вас или просто да Ви научи как грациозно да импровизирате на избраната музика.

2. Музиката

Може Вие да направите първата стъпка, чрез избора на песен, а ние ще Ви помогнем да изтанцувате сватбения си танц с гордост и вроден талант.  Ако нямате „Ваша песен“, ще Ви помогнем в това. И след като намерим идеалната такава може да я направим по-бърза или
по-бавна, по-къса или по-дълга, така че да съответства на Вашите желания и възможности.

3. Уроците по танци могат значително да облекчат стреса покрай сватбените приготовления.

Те могат да Ви откъснат от шума на деня и да прекарате един час с любимия човек. Освен това те са един незабравим подарък, който може да си подарите един на друг. Така не само ще имате един незабравим „първи танц“, но и подаряването му ще поддържа за дълго романтиката Във вашия живот.

4. Уменията, които ще придобиете по време на уроците,ще може да използвате не само за първия Ви сватбен танц, но и за години напред, когато танцувате заедно на семейни тържества, фирмени партита или просто когато излизате да се забавлявате заедно .

Чувствайки се уверени във Вашия първи танц като съпруг и съпруга , запазете спомена за него завинаги, изтанцувайте го естествено и уверено.

Свържете се с нас и ние ще се погрижим за всичко:
тел. 088 953 0501 - Деница Скулева
тел. 088 804 7548 - Пламен Иванов
e-mail: office@letsdance.bg