Салса във Варна

Групи по Salsa през танцовата 2021/2022 г.

  • Латино танци за деца - понеделник и сряда от 17:45 ч. (Читалище Асен Златаров)
  • Salsa on 2 / N.Y. Style - напреднали - понеделник от 20:45 ч. (Читалище Асен Златаров) и четвъртък от 19:00 ч. (Арт-Салон на Радио Варна)
  • Salsa L.A. - средно ниво - понеделник и четвъртък от 19:45 ч. (Читалище Асен Златаров)
  • Salsa L.A. - нaпредващи - понеделник и сряда от 19:45 ч. (Читалище Асен Златаров)

Салсата е динамичен, забавен танц с кубински произход, който се танцува в двойка. Той е изключително популярен и социален стил, даващ свободата да танцувате с хора, които никога не сте срещали. Именно това е една от неговите най-интересни и забавни страни. Все по-често може да намерите нощни клубове и заведения, където регулярно се провеждат латино партита, по време на които може да се насладите на този танц.

Танците са невероятно забавление и прекрасен начин за спечелване на нови запознанства, те сближават хората, повдигат духа им. В забързаното ежедневие все по-рядко отделяте време за удоволствия и социални контакти. Погълнати от грижи и задължения, дните минават еднообразно и скучно.

Подарете си нови вълнуващи моменти, създайте си нова приятелска среда. Впуснете се в горещия взрив от ритми на салсата, добийте самочувствие и увереност, когато ви поканят на танц.

Уроците по салса са интересен начин за комуникация, средство за възстановяване на тялото и ума. Чувствайте се комфортно на парти, покажете танцовите си умения, забавлявайте се с приятели!

Нямате никакъв опит с танците?

Не се притеснявайте - инструкторите на Танцово студио Let's Dance ще се погрижат за това!

Танцово студио Let’s Dance органзира групи за начинаещи - за хора, които никога през живота си не са танцували. Без значение дали сте мъж или жена, на колко години сте, имате партньор или не, просто вземете със себе си доброто настроение, а ние ще се погрижим за останалото.

За допълнителна информация и записване:
тел. 088 953 0501 - Деница Скулева
тел. 088 804 7548 - Пламен Иванов
e-mail: office@letsdance.bg